Продавець Магазин курильних трубок розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
903 відгуків

Що таке живі смоли, концентрати канабісу?

Після того як рослина канабісу було зібрано, між ним і кінцевим продуктом відбувається безліч процесів, які можуть зруйнувати цінні аромати рослини. Крім того, багато методи екстракції видаляють терпени та інші сполуки, залишаючи споживачеві концентрат без запаху, повністю позбавлений своєї первісної сутності.

Але концентрати живий смоли здатні вловлювати смаки і аромати живого рослини шляхом екстракції на відміну від інших типів концентратів канабісу.

Що таке жива смола і як її роблять?
Жива смола є одним з видів концентрату канабісу, який виробляється за унікальною технологією: свіжозібраний канабіс заморожують до критичної температури до і під час процесу екстракції, пропускаючи фази сушіння і затвердіння.

Процес сушіння і затвердіння, яким зазвичай піддається рослина каннабіс, може надати руйнівний вплив на терпени, з'єднання визначають смак і аромат. Вони присутні в трихомах, які вистилають практично кожну поверхню зрілої нирки канабісу та навколишнього листя.

Під час сушіння і затвердіння рослина каннабіс вбирає вологу і хлорофіл. Волосків також можуть зазнавати несприятливих умов, таким як підвищений вплив тепла, кисню та світла, а також фізичне збудження, які можуть погіршити терпени.

Заморожуючи рослина відразу після збору врожаю, рослина каннабіс зберігає свій цінний терпеновый профіль, оригінальний смак і аромат у процесі екстракції і перетворення їх у кінцевий продукт.

 

Як виглядає жива смола?

жива смола концентрат канабісу

Жива смола зазвичай темно-жовтого кольору. Це більш піддатливий концентрат, який знаходиться десь між соусом і воском - не надто вологий і не зовсім як іриска.

Як і всі концентрати канабісу, він дуже липкий, тому для його обробки вам знадобиться мазок. Залежно від виробника, деякі живі смоли можуть мати рідку консистенцію, а деякі можуть бути більш твердими чи схожими на віск.

Звідки з'явилася жива смола?
Жива смола відносно нова на сцені концентратів конопель. Його походження датируют2011-2013 рр. З невеликою групою виробників і екстракторів у Колорадо.

Серед них Вільям Фенгер (також відомий як «Добрий Білл») і засновник EmoTek Labs «Giddy Up» першими почали процес вилучення живий смоли, розробивши спеціалізований екстрактор BHO, здатний підтримувати неймовірно низькі температури, необхідні для виробництва живий смоли.

Разом вони змогли зберегти терпени, смак і аромат під час процесу екстракції.

Чим жива смола відрізняється від інших концентратів конопель?
Жива смола відрізняється високим вмістом терпена на відміну від інших концентратів, таких як осколки, каніфоль або інші продукти BHO. Більш складний профіль терпена також може дати інший і більш складний досвід з-за ефекту оточення - як всі різні сполуки канабісу працюють разом, щоб створити досвід.

Любителі екстрактів канабісу надають велике значення смаку і аромату, а також його ефектів, тому існує велика потреба в концентратах живих смол.

 

Які бувають види живих смол?

Продукти, позначені як живі смоли, часто розрізняються по в'язкості, варіюючи між соками, цукрами, желе, маслами і навіть більш твердими шматочками. Хоча концентрація терпена може впливати на в'язкість, продукти також можуть бути механічно змінені після екстракції, наприклад, коли соки збиваються в олії.

Деякі живі смоли містять тільки деякі більш легкі терпени, такі як пінен і мірц. Менша кількість терпенів може вплинути на смак і запах. Варіації можуть виникати з-за того, що деякі процеси екстракції не дозволяють вловлювати інші терпени, але профіль терпена також залежить від вихідного матеріалу.

Незалежно від того, як був отриманий концентрат, він настільки ж потужний і приємний, як рослина і його частині. Екстракти, використовують усю рослину, часто можуть мати більш складний терпеновый профіль, ніж екстракти, що використовують тільки свіжозаморожені квіти.


Конопляні концентрати для фахівців
Як зберігати живу смолу
Зберігайте живу смолу в прохолодному і герметичному контейнері, бажано в холодильнику, якщо є можливість. Це збереже терпени і збереже смак і запах на деякий час.

Якщо залишити його відкритим при відкритій кришці, він швидко висохне, що утруднить звернення з ним і погіршить смак.

Як споживати живу смолу
Є кілька способів вживання живої смоли.


Більшість людей намазують живу смолу. Для цього вам знадобиться мазок пальник і цвях. Вам також знадобиться інструмент для нанесення окаймляющего кошти - швидше за все, що-небудь схоже на лопатку враховуючи консистенцію живий смоли, - щоб обробити концентрат і покласти його в цвях.

Хороша температура нігтя становить близько 550 ° F - це збереже терпени і ароматизатори.


Вы также можете положить свою живую смолу в vape, если в нем есть возможность помещать концентраты вместо картриджа vape.

Растущая популярность живой смолы
С момента своего основания в Колорадо живые смолы прошли довольно долгий путь. Совсем недавно, несколько лет назад, они были загадочным и редким продуктом, который можно найти только на определенных рынках для знатоков по ценам премиум-класса, иногда превышающим 100 долларов за грамм.

Хоча живі смоли раніше продаються з більш високою премією, ніж інші концентратних продукти, а саме BHO, в даний час ціни на живі смоли набагато більш доступні, і більшість диспансерів пропонують широкий вибір варіантів.

Оскільки ринок концентратів канабісу продовжує вимагати більш ароматних варіантів, які пропонують більш складний досвід, живі смоли будуть продовжувати випускатися. Зрештою, насолоду концентратом, який залишається вірним аромату квітки, є дійсно чудовим досвідом.

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner